pleeggezin jeugdopvang pleeggezin jeugdopvang

Vacatures jeugdzorg Den Haag

Solliciteer nu

Werken bij Jeugdbescherming west in Den Haag

Bij Jeugdbescherming west ben je elke dag bezig met de veiligheid van het kind of de jongere in het gezin dat je onder je hoede hebt. Geen dag is hetzelfde, wat het werk als jeugdbeschermer zo boeiend maakt. Maar het is ook een pittige baan, waarvoor je stevig in je schoenen moet staan. Daarom krijg je bij ons altijd volop persoonlijke begeleiding en coaching, want jij moet je werk lekker kunnen doen. Jouw welzijn en ontwikkeling staan bij ons centraal! 

Ben jij geïnteresseerd in werken in de jeugdzorg en wil je graag werken in regio Den Haag? Bekijk dan eens onze vacatures in Zuid-Holland. 

jeugdopvang

Meer weten over werken bij Jeugdbescherming west?

In de regio Den Haag hebben wij verschillende vacatures. Zo kun je aan de slag als jeugdbeschermer of als junior jeugdbeschermer. Naast de vacatures voor jeugdzorg in Den Haag hebben we ook in andere plaatsen in Zuid-Holland diverse vacatures. Zo zit er vast iets voor jou bij. 

Als jeugdbeschermer in de regio Den Haag sta je er niet alleen voor. Zo krijg je vanaf de eerste dat persoonlijke aandacht om te leren en ontwikkelen. Het is een pittige baan en dus willen we goed voor jou zorgen. Zo zullen we je nooit meteen in het diepe gooien, maar de caseload langzaam opbouwen. Ook creëren we een veilige leeromgeving en houden we goed in de gaten of je lekker in je vel zit. We spreken elkaar regelmatig tijdens intervisie en belangrijke besluiten neem je nooit alleen. Er kijkt dan altijd een collega mee.

Je moet weten waar je valkuilen liggen, waar je getriggerd wordt en hoe je jezelf kan beschermen. Daar is veel aandacht voor. - Sanne, jeugdbeschermer.

Vacatures jeugdzorg Den Haag

Wanneer jij op zoek bent naar vacatures in de jeugdzorg in Den Haag, dan ben je op de goede plek. Wij hebben diverse vacatures in deze regio. Wanneer je bij Jeugdbescherming west komt werken krijg je persoonlijke begeleiding in de vorm van een coach. Daarnaast doorloop je praktijkgerichte trainingen en kun je jezelf inschrijven voor aanvullende trainingen. 

Wil je meer weten over werken bij Jeugdbescherming west? Lees dan meer op onze 'werken-bij' pagina.

 

pleegkind lachend

Werknemers aan het woord

Elk kind, elk gezin is uniek, waardoor je kennis wordt vergroot over de verschillende problematieken. Je blijft lerende.

Jeugdbescherming west - Brigitte

Ik vind het fijn om te werken bij Jeugdbescherming west. Veel zaken zijn duidelijk en goed geregeld. Daarnaast staan collega’s klaar om elkaar te helpen en om te ondersteunen. Binnen jeugdbescherming west heb je ook veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Jeugdbescherming west - Lineesa

Jeugdbescherming west zie ik als een inspirerende werkgever, echt een lerende organisatie waarbij vanaf dag 1 aandacht is voor de ontwikkeling van de medewerkers. Er wordt regelmatig geëvalueerd: hoe de werkdruk is, hoe het werkplezier wordt ervaren. En dat vind ik erg belangrijk gezien het werkveld en wat er allemaal op ons af kan komen.

Jeugdbescherming west - Alper
  • jeugdbeschermers
  • aandacht voor het kind
  • jeugdbeschermers

Solliciteer direct

Word jij één van onze nieuwe collega's? Vul het sollicitatieformulier hieronder in!

Ben je op zoek naar een stage? Kijk dan op deze pagina!

Nog vragen? Stel ze aan