pleeggezin helpen pleeggezin helpen

Meet & Greet Jeugdbescherming west

Solliciteer nu

Meet & Greet 4 juli

Meet & Greet 4 juli

Denk jij er al een tijdje over na om een overstap naar de jeugdzorg te maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je benieuwd wat het werken bij de jeugdbescherming inhoudt en of dit iets voor jou is? Bij Jeugdbescherming west is er ruimte om (naast de rol van Jeugdbeschermer) ook in een andere rol het verschil te maken, denk bijvoorbeeld aan Ondersteunend Jeugdbeschermer, Teamjurist of Zorgbemiddelaar. Werk jij nu in een ander vakgebied en wil je graag een overstap naar de jeugdzorg maken? Wij denken graag met je mee! Indien je minimaal een MBO niveau 4 diploma in je bezit hebt bekijken we graag welke waarde jij aan onze organisatie toe kan voegen. Kom jij dit samen met ons ontdekken? Meld je dan snel aan voor de ๐‘ด๐’†๐’†๐’•&๐‘ฎ๐’“๐’†๐’†๐’• ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐‘ฑ๐’†๐’–๐’ˆ๐’…๐’ƒ๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’†๐’“๐’Ž๐’Š๐’๐’ˆ ๐’˜๐’†๐’”๐’• op donderdag 4 juli!

De vorige Meet&Greet was een leuke, leerzame middag. Eรฉn van de deelnemers zei hierover: "๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜”๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต & ๐˜Ž๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต. ๐˜Œ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ง๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ป๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜‘๐˜ฆ๐˜ถ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด, รจ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ต๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ช๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ! ๐˜ก๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต! ๐˜‹๐˜ถ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ป๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ: ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ด๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ?!๐Ÿ˜‰"

Bij deze Meet & Greet krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen bij Jeugdbescherming west en kennis te maken met het werk van een jeugdbeschermer. Uiteraard is er ook ruimte om al je vragen te stellen!


๐ƒ๐š๐ญ๐ฎ๐ฆ: donderdag 4 juli 2024ย 
๐“๐ข๐ฃ๐: 13.00 uur โ€“ 17.00 uur
๐‹๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž: Zoetermeer


Deze Meet&Greet is bedoeld voor professionals die overwegen om (in de toekomst) in de jeugdzorg aan de slag te gaan en graag meer willen weten over het werken bij de jeugdbescherming. Samen zullen we onderzoeken of, en zo ja hoe, het werken bij de jeugdbescherming passend voor je is. Je zal daarom in gesprek gaan met een jeugdbeschermer van Jeugdbescherming west en met een HR-adviseur van Advizo. Tevens kun je advies krijgen over wat er nodig is om (op termijn) SKJ geregistreerd te raken, hiervoor zal je in gesprek gaan met een medewerker van HaKa Nederland.

We ontvangen je graag op ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  4 juli 2024 om 13:00 uur in Zoetermeer. Aanmelden kan door een mail te sturen o.v.v. โ€˜aanmelding Meet&Greetโ€™ naar info@advizo.nl! Na aanmelding, zullen we je meer informatie sturen over het programma van deze middag.

Graag tot ziens bij de Meet&Greet!

Nog vragen? Stel ze aan

Meld je nu aan voor de meet & greet van Jeugdbescherming west!