bescherming van de jeugd bescherming van de jeugd

Vitaliteit

Solliciteer nu

Als jeugdbeschermer kan je werk pittig en uitdagend zijn. Bij Jeugdbescherming west vinden we het daarom extra belangrijk om jouw welzijn serieus te nemen en je de ondersteuning te geven die je nodig hebt. In dit kader hebben we een uitgebreid vitaliteitsprogramma ontworpen dat jou helpt om lekker in je vel te zitten, zowel op het werk als daarbuiten. We vertellen je er graag meer over!

jeugdbescherming

Vitaliteit op maat

Iedere regio binnen Jeugdbescherming west heeft een of twee eigen vitaliteitsadviseurs. Zij zijn er om te ontdekken wat jij en je collega’s nodig hebben om je werk goed te kunnen uitvoeren. Wil je aan je conditie werken, beter leren ontspannen of gezonder eten? Laat het jouw adviseur vooral weten. Zij zorgen er graag voor dat jij toegang krijgt tot de activiteiten en hulpmiddelen die jij belangrijk vindt. Benieuwd welke collega’s nog meer klaarstaan om je te ondersteunen? Daarover lees je meer op onze pagina Persoonlijke ontwikkeling.

Samen actief & gezond

Een workshop stressmanagement volgen door ervaren psychologen, met collega’s een kookboek maken, samen meedoen aan sportevenementen zoals de Viking Run en de CPC-loop … Allerlei mooie initiatieven zijn de revue al gepasseerd. De activiteiten waaraan je kunt meedoen verschillen ieder jaar. Aan het eind van elk jaar brengen de vitaliteitsadviseurs in kaart waar hun collega’s behoefte aan hebben en op welke thema’s ze het jaar daarop aandacht willen schenken. Natuurlijk blijft er altijd ruimte voor spontane initiatieven, om te kunnen inspelen op waar jij en je collega’s op dat moment behoefte aan hebben. Ook jouw eigen ideeën zijn op elk moment meer dan welkom.

Een werkplek die werkt voor jou

Vitaliteit zit ‘m niet alleen in het ondernemen van gezonde activiteiten, maar begint bij een prettige werkplek. Onze kantoren zijn zo ingericht dat ze bijdragen aan jouw welzijn, met zit-sta-bureaus, stilteruimtes en een aangenaam klimaat. Heb je hulp nodig bij het afstellen van je bureaustoel? Of heb je een speciale aanpassing aan je werkplek nodig om je werk goed te kunnen doen? Ook daarvoor kun je bij jouw vitaliteitsadviseur terecht. Hij of zij helpt je graag en denkt met je mee over de best passende oplossing.

pleegkind lachend
jeugdbeschermers

Werk op jouw eigen tijd en plek

Vitaliteit betekent bij Jeugdbescherming west ook dat jij je werk kunt inrichten die op een manier die bij je past. Daarom beheer je bij ons zelf je agenda. We vertrouwen op jouw professionaliteit en geven je de ruimte om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Zo kun je zelf de beste balans tussen je werk- en privéleven vormgeven.

Draag zelf je steentje bij aan vitaliteit

Overweeg je om bij ons te komen werken en wil je je ook inzetten voor een gezonde en fijne werkomgeving? Dan kun je je aanmelden als vitaliteitsadviseur. Deze rol vraagt wekelijks hooguit een paar uur van je tijd en vervul je daarom naast je functie. Zo help je je collega’s én jezelf om actief en gezond te blijven.

Zie jij jezelf al werken in een omgeving die echt investeert in jouw welzijn? Waar je kunt meedoen aan inspirerende activiteiten en waar jouw ideeën voor een gezonde werkplek meer dan welkom zijn? Bekijk dan snel onze vacatures. We horen graag van je!

Bekijk onze vacatures

Solliciteer direct

Word jij één van onze nieuwe collega's? Vul het sollicitatieformulier hieronder in!

Ben je op zoek naar een stage? Kijk dan op deze pagina!

Nog vragen? Stel ze aan